E fundit që takoi Almën dhe 3 fëmijët e mitur/ Paraqitet në Prokurori Valentina Arrazi, çfarë po fsheh ajo_66432eab4aa23.jpeg

E fundit që takoi Almën dhe 3 fëmijët e mitur/ Paraqitet në Prokurori Valentina Arrazi, çfarë po fsheh ajo

Është paraqitur ditën e sotme në Prokurorinë e Shkodrës Valentina Arrazi, kunata e Alma Arrazit ,e cila u mbyt në lumin Buna së bashku me 3 fëmijët e mitur.Ajo do të merret sërish në pyetje për tragjedinë, pasi hetuesit kanë dyshime mbi dëshminë e saj, për shkak të disa detajeve kontradiktore.Ajo ka qenë personi i fundit që Alma dhe 3 fëmijët e mitur kanë takuar, përpara se t’i drejtoheshin lumit Buna, duke kryer vetëvrasje.  Valentina Arrazi, u paraqit në prokurori e shoqëruar nga familjaret e familjes Arrazi.360grade.al

Burimi