Ed Manushi zbulon për herë të parë arsyen e ndarjes së Argjirës dhe Gracianos_66424f4d6a731.webp

Ed Manushi zbulon për herë të parë arsyen e ndarjes së Argjirës dhe Gracianos

Moderatori i “E Diell”, Ed Manushi, ka zbuluar më tepër detaje nga ndarja e Argjira Spancës dhe Graciano Taganit.
Ai tha se nuk është një ndarje përfundimtare, por probleme mes çiftit.Manushi u shpreh se pas daljes së Gracianos nga Big Brother VIP, do të sqarohen më tepër për marrëdhënien e tyre.
“Me sa dimë ne nuk është një ndarje akoma, për famë jo e jo. Është një problem. Një çift që do të sqarohen kur të dalë Graciano nga Big Brother VIP”, tha moderatori.

Burimi