Elona Duro dhe Anxhelo ndezin skenën e Dancing With The Stars

Elona Duro dhe Anxhelo dhanë shumë ritëm gjatë performancës me një samba në natën e dytë të Dancing With The Stars.

¥“Dole jashtë ritmit të sambës”, tha Kledi.

“Mua më shijoi kërcimi yt, fillimi, kalimi i këmbëve mu duk pak i rëndë”, tha Valbona.

“Unë dua të shoh kërcim dhe deri ku shkon t’i me përkushtim dhe këtë nuk e pashë”, tha Dalina.
Ajo arriti të rrëmbente 19 pikë nga juria.
Për të gjithë ata që duan ta votojnë, të dërgojnë mesazh me kodin VIP 14 për Elona Duron.
Në natën e parë, Elona dhe Anxhelo grumbulluan18 pikë nga juria me performancën.
Televotimi është i hapur zyrtarisht dhe të gjithë do mund të votojnë nga Shqipëria dhe nga Kosova. Pesha do të jetë 50% tek pikët e jurisë dhe 50% votat e publikut. Ndryshe nga javën e shkuar, këtë të premte do të ketë eleminime, ku çifti me rezultatet më të dobëta do të lërë garën.

FOTO GALERI
1/8

Top ChannelLexo me shume