Elsa Lila kujton vrasjen e nënës së saj: Vdekja nuk ishte e natyrshme_664311d05f87c.png

Elsa Lila kujton vrasjen e nënës së saj: Vdekja nuk ishte e natyrshme

Nëse do të kthehej mbrapa dhe do kishe mundësi të ndikoje në atë çfarë yjet kanë shkruar për të, çfarë do të ndryshonte Elsa Lila?
Në podcastin me kryeministrin Edi Rama, Elsa u shpreh:
“Nuk do ndryshoja asnjë pikë e asnjë presje nga çdo gjë që yjësia ka vendosur të eksperimentoja sepse ndryshe unë nuk do isha kjo që jam sot apo ajo që do të jem nesër me të gjitha eksperiencat e tjera që jam e sigurt do më ndodhin, sepse akoma nuk kemi mbaruar, jemi rrugës.
E vetmja gjë që do të ndryshoja ndoshta, e vetmja gjë që yjësia atë momentin e mamasë sime ta kishte eliminuar, ta kisha edhe sot. E vetmja, ajo. Pasi nuk ndodhi në mënyrë të natyrshme, por ndodhi në mënyrë artificiale.”
Elsa Lila humbi nënë në vitin 1997. Eva Vishaj u gjet e pajetë më 23 maj 1997 e qëlluar me një plumb në kokë pranë kilometrit të 29-të, në aksin rrugor Tiranë-Elbasan.

Burimi