Endri Fuga një vesh te Kongresi i Socialistëve dhe Demokratëve në Berlin kurse një sy nga Shqipëria

Prej dy ditësh u zhvillua në Berlin Kongresi i Socialistëve dhe Demokratëve Europian. Ishte kryeministri Rama që foli në Kongres.

Por në Kongres fotografi ka kapur Damian Gjiknurin dhe Endri Fugën. I pari ndjek punimet, kurse Fuga dëgjon Kongresin, por edhe shkruan në celular live me Shqipërinë për të ndjekur se çfarë orë e çast në Atdhe.

Ndaj e quajnë de facto ministri i shtypit.

Lexo me shume