Ëndrra e Real Madrid për të ribashkuar Haaland dhe Mbappe

Nuk ka ditë që të mos ketë lajme për të paktën njërin prej tyre. Të paktën një, edhe pse do të kemi ditë në të cilat do të ketë më shumë. Sepse nëse në këtë 2022 të dy mundën të zbarkuan në Real Madrid, por asnjëri nuk arriti, nuk përjashtohet fare në të ardhmen. Sidomos pas zbulimeve të fundit rreth tyre.

Nga njëra anë ne kemi Manchester City që dëshiron të rinovojë Erling Haaland për të hequr çdo dyshim për të ardhmen e tij. Nga ana tjetër tek Kylian Mbappe në një shkëputje të qartë me PSG-në.

Synimi 2024

Meqenëse për momentin dhe pavarësisht gjithçkaje, ndryshimi i pamjes duket thuajse i pamundur për asnjërin prej tyre. Por gazeta As tashmë na paralajmëron se kjo mundësi nuk është aspak e paarsyeshme për dy vjet nga tani, në verën e vitit 2024 kur do të krijohen rrethanat më të favorshme në këtë rast.

Dhe pikërisht gazeta madrilene, duke përfituar nga ai informacion i ditëve të fundit për të dy lojtarët, rikthehet për ta nxjerrë në plan të parë këtë mundësi. Kështu që klubi merengue do të kthehej për të menduar nënshkrimin e të dyve nëse duke parë rrethanat. /G.D abcnews.al/

Lexo me shume