Erion Veliaj poston video me të rinjtë shqiptarë te Qendrës Hapësinore të NASA-s në SHBA

“Mirëmëngjes nga ekipi Space Eagles!
Krenar Ahmeti, Dijar Selami, Andi Ganiu, Endrit Shaqiri, Jasir Idrizi nga Çairi i Shkupit janë djemtë e rinj, fitues të garës kombëtare NASA Space APP.
Gjimnazistët e Shkollës së Mesme “Zef Lush Marku” krijuan aplikacionin për shfaqjen e tërmeteve, që kanë ndodhur në hënë dhe fituan të drejtën për të qëndruar në Qendrën Hapësinore të NASA-s në SHBA”- shkruan Erion Veliaj në facebook sot në mëngjes.

Lexo me shume