Fationi ”shpërthen” kundër Gracianos pas ofendimeve ndaj Heidit_6643d7c4876a6.webp

Fationi ”shpërthen” kundër Gracianos pas ofendimeve ndaj Heidit

Në ditët e fundit Heidi dhe Graciano janë përfshirë në debate të forta, ku nga ky i fundit nuk kanë munguar edhe ofendimet.
Graciano kërkoi ndjesë për fjalët e rënda që përdori. Megjithatë, ai vijoi akuzat, duke thënë se Heidi e ka provokuar duke i shkelur syrin, teksa ka qenë duke puthur Romeon.

Burimi