Ferma VIP/ Robert Berisha: Dijonisi do vajzë të virgjër në vitin 2024

Një ndër personazhet që është përfolu më shumë se mund të dal me një lidhje dashurie nga Ferma VIP është Dijonisi.
Të shumta kanë qenë hipotezat se Dijonisi mund të krijoj një raport me Ditean, Baby G apo me Glorian. Por i ftuar në Ferma Club, Robert Berisha i hodhi poshtë të gjitha këto hipoteza. “
Asnjëra nuk ka shance me Dijonisin, se ai kërkon vajzë të virgjër në 2024. Dhe vajzë që i jep telefonin e saj. Dijonisi është një djalë fshati. I ka mendimet e veta dhe e respktoj shumë. Nuk besoj se është futur për tu lidhur aty”, tha Roberti
Kujtojmë që në nisje të emisionit, Berisha u përfol për një pëlqim ndaj moderatores.

Burimi