Flakët e fatit – Episodi 5

Pasi Iskender lexon lajmet e ashpra për veten vendos t’i japë një mesim Ozanit.

Omer nga ana tjetër arrin të sigurojë pashaportat e Xhemresë dhe vajzës së saj.

A do të mund të arratiset ajo para se Çelebi ta gjejë atë?

Ryja e dëshpëruar rikthehet në vendin ku solli tragjedi në jetën e të dashurve të saj.

Lexo me shume