FNSH kontrolle në Fushë Krujë_663a51d5c48a9.jpeg

FNSH kontrolle në Fushë Krujë

Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë dhe efektivë të komisariatit të Policisë Fushë Krujë, kanë ngritur mbrëmjen e sotme disa pika kontrolli në disa prej akseve kryesore që përshkojnë këtë qytet.
Mësohet se kontrollet bëhen me qëllim parandalimin e ngjarjeve kriminale, ndalimin e personave të shpallur në kërkim ose të atyre që lëvizin me sende të jashtëligjshme.
Objekt i kontrolleve të FNSH janë kryesisht automjetet luksoze dhe ato me xhama të errësuar.

Burimi