FOTO: Argita Malltezi me militantët fshehin molotovët poshtë arkave me vezë dhe perime, për të goditur bashkinë e Tiranës_6643ca310ef77.webp

FOTO: Argita Malltezi me militantët fshehin molotovët poshtë arkave me vezë dhe perime, për të goditur bashkinë e Tiranës

Edhe këtë të martë Argita Malltezi është në krye të protestës para Bashkisë së Tiranës. Ajo është parë në shoqërinë e dy grave me qese në duar, të cilat duket se janë edhe personat që sjellin molotovët, vezët dhe perimet, me të cilat militantët qëllojnë godinën e Bashkisë së Tiranës.
Argita shfaqet teksa mban veshur bluzën e bardhë me shkrimin “Lironi babin”.

Burimi