Foto/ Protesta para bashkisë, qëllohet me vezë dhe mollë godina_663a527fa1cc3.jpeg

Foto/ Protesta para bashkisë, qëllohet me vezë dhe mollë godina

Protestuesit e mbledhur para bashkisë kanë qëlluar me vezë dhe mollë në drejtim të godinës së institucionit. Ndërkohë protesta e katërt që po zhvillohet nga opozita dhe Alenaca për Mbrojtjen e Teatrit pritet të zgjasë deri në orën 20:00.
Dera kryesore e bashkisë është “blinduar”, duke u vendosur disa përforcues, nëse protestuesit tentojnë që të hyjnë brenda.
Ashtu si në protestat e kaluara, qytetarët kërkojnë dorëheqjen e kryebashkiakut Erion Veliaj, pas skandalit të korrupsionit me kompaninë 5D dhe arrestimit të drejtorëve dhe ish-drejtorëve të bashkisë.

Burimi