Françeska-Romeos: Fakti që Heidi flet për ju me Julin është e çuditshme_663a74076c526.jpeg

Françeska-Romeos: Fakti që Heidi flet për ju me Julin është e çuditshme

Pas një diskutimi që Romeo ka patur pak momente më parë me Françeskën, kjo e fundit ka nisur ta ‘sulmojë’ banorin duke përfshirë partneren e tij.
Siç e kemi parë përgjatë ditëve të mëparshme në qendër të diskutimeve në shtëpi ka qenë çifti Heidi-Romeo, por duke mos mjaftuar kjo ditën e djeshme Egla dhe Heidi u përfshinë në një debat të ashpër saqë gjithë shtëpia nisi të flasë për çështjen e tyre.
Sakaq ditën e sotme Françeska shprehet se fakti që Heidi zgjedh të flasë me Julin për probleme të saj dhe nuk e bën këtë me Françeskën apo me Eglën të cilën e ka ‘konsideruar’ më tepër se banorët e tjerë në shtëpi, i duket tepër e çuditshme.

Burimi