Gjykata Kushtetuese rrëzon kërkesat e ish-ministrit Lefter Koka_6643b3984d5c8.png

Gjykata Kushtetuese rrëzon kërkesat e ish-ministrit Lefter Koka

Gjykata Kushtetuese rrëzon kërkesat e ish-ministrit të Mjedisit, Lefter Koka.
Ky i fundit përmes një kërkese drejtuar kësaj gjykate kërkonte shfuqizimin si antikushtetues të dy vendimeve të Gjykatës së Lartë.
Koka aktualisht është në burg pasi është shpallur fajtor për aferën e inceneratorëve, atë të Elbasanit dhe Fierit.

Burimi