Halllowen në prag, Neptun sjell oferta të “frikshme” për qytetarët

Edhe këtë vit Neptun i është bashkuar atmosferës së Hallowen duke sjellë oferta. Atmosfera e Halloween po ndihet kudo. Edhe këtë vit Neptun i bashkohet kësaj atmosfere duke sjellë oferta me çmime aq konkurruese sa që mund t’i klasifikonim si oferta vërtet të frikshme.

“I kemi quajtur Oferta të Frikshme sepse janë të frikshme për të qenë të vërteta. Por në Neptun asgjë nuk është rreng, prandaj i ftojmë të gjithë të përfitojnë ulje që arrijnë deri në 50% për të gjitha elektro-shtëpiaket e mëdha dhe të vogla.”

Kjo ofertë është e vlefshme vetëm për 4 ditë, nga data 28-31 tetor.

“Sigurisht që kemi menduar edhe për klientët tanë që na ndjekin online duke e bërë këtë ofertë të vlefshme vetëm nëpërmjet uebit tonë neptun.al. Pra sot oferta është e vlefshme vetëm online, ndërsa duke filluar nga nesër do të jemi me këtë ofertë fantastike në të gjithë rrjetin e dyqaneve tona në të gjithë vendin.”

Në këtë ofertë të dedikuar Halloween-it, përveç gjithë ofertave të tjera do të gjeni:

–       Ulje deri në 25% për të gjithë gamën e televizorëve me teknologjinë e avancuar OLED.

–       Si edhe ulje të përshkallëzuara për të gjitha elektro-shtëpiaket e mëdha

“Ju mund të përfitoni edhe nga ofertat e Financimit me 0% që ofrohen nga partnerët tanë.

Gjithashtu, ne ia kemi dedikuar muajin tetor kursimit të energjisë elektrike dhe edhe në këtë promocion i kemi dhënë një vëmendje të veçantë produkteve me efiçencë të lartë energjitike”.

Fushata e kursimit të energjisë elektrike vjen me një rëndësi të veçantë pasi Neptun po kontribuon në informimin dhe ndërgjegjësimin e konsumatorit për rëndësinë e veçantë që ka kursimi i energjisë elektrike dhe ndikimet e paçmueshme dhe reale që kjo sjellje ka për ambientin dhe për ruajtjen e resurseve natyrore.

Prandaj hajde në Neptun dhe kërkoni produkte me etiketa të gjelbra. Ju ftoj të gjithëve që të na vizitoni në dyqanet tona ose nëpërmjet neptun.al për të kryer blerje të mençura dhe me kursime të mëdha, sepse me Neptun jetohet më mirë, çdo ditë!”  /abcnews.al/

Lexo me shume