Icardi dhe Wanda Nara shkojnë në gjykatë

Ne kemi raportuar tashmë se “historia e madhe e dashurisë” midis Mauro Icardi dhe divës argjentinase Wanda Nara përfundoi në kolaps të plotë. Palët shpërndanë shpifje mbi njëri-tjetrin.

Por çështja nuk ishte e kufizuar vetëm në këtë tani palët do të takohen në gjykatë. Siç shpjegon botimi turk Hurriyet.com, Wanda Nara kërkon një milion euro si tarifë për transferimin e Mauros te Galatasaray. Me këtë nuk është dakord edhe Icardi, i cili deklaroi se Wanda nuk është agjentja e tij dhe për këtë arsye nuk i detyrohet asgjë. Ajo shkoi në gjykatë.

Kujtojmë se dikur Nara u largua nga futbollisti argjentinas Maxi Lopez dhe pati një lidhje me Icardin. Mbi fatkeqësinë e dikujt tjetër, lumturia nuk mund të ndërtohet. /G.D abcnews.al/

Lexo me shume