Ilir Meta i shkon Berishës në zyrë: I propozova kryetarit të PD-së një emër për Tiranën. Është super politikan

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, ka shkuar në selinë e Partisë Demokratike. Meta është takuar me kreun e PD, Sali Berisha.

Takimi u zhvillua në kuadër të negociatave për zgjedhjet vendore të 14 majit 2023.

Jemi një sintoi të plotë. Kryetari i ardhshëm i bashkisë, i opozitës së vërtetë dhe kryetari i ardhëm do të bëjë një spektakël të jashtëzakonshëm në pak muaj.

Në si Parti e Lirisë kemi kandidatë që premtojnë, do t’i përfshimë në primare të përbashkëta me PD dhe parti të tjera të opozitës. Kandidatët duhet të respektojnë njëri-tjetrin, ndryshe do përjashtohen nga gara.

Nuk pasur asnjë diskutim për emrin që do jetë në Tiranë dhe kudo tjetër se ky është një proces që i takon primareve. Do të respektojmë kandidaturat.

I kam propozuar një emër për kryetar të këshillit bashkiak për Tiranën dhe ai e mirëpriti. Çdo të hënë do të ketë Këshill Bashkiak për të dëgjuar qytetarët. Nënë Liza do të të flasë aty. Do e shihni shumë shpejt.

Është super politikan“, tha Meta.

Lexo me shume