Ilir Meta kalon të dielën mes të rinjve: Energjia e tyre pozitive, frymëzim për Ndryshim

Ketë të diel, kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka organizuar një aktivitet me të rinjtë e Partisë së Lirisë, ku ish-presidenti shikohet teksa luan volejboll nën hijen e pemëve

“I lumtur të kaloja sot disa orë në shoqërinë e të rinjve të LRI-së Durrës. Energjia e tyre pozitive, frymëzim për Ndryshim!”, shkruan Meta në rrjetet sociale.

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë, pemë dhe ambiente të jashtme

Lexo me shume