Intervista ndryshe e Simeones: Ky mbrojtës është i jashtëzakonshëm, kam një idhull_66425da4d9cd4.jpeg

Intervista ndryshe e Simeones: Ky mbrojtës është i jashtëzakonshëm, kam një idhull

Sulmuesi i Napolit dhe djali i trajnerit Simeone, Giovanni Simeone ka dhënë një intervistë ndryshe së fundmi.
Kundërshtari më i fortë që jeni përballur?“Nuk e di, ka shumë. Por them që më i forti nuk ishte kundërshtar, por shok skuadre: Kim. Është një futbollist i kompletuar, përtej çdo niveli që kam parë diku tjetër. Kim është ndryshe nga të gjithë.
Idhulli juaj i futbollit si fëmijë?“Ai ka qenë gjithmonë babai im, edhe tani. Do të doja të ngjaj pak me të.

Burimi