Ish-kapiteni i skuadrës së Sopotit të Librazhdit në gjendje të rëndë shëndetësore, ka nevojë urgjente për ndihmë

Ish-kapiteni i skuadrës së Sopotit të Librazhdit dhe pjesë e skuadrës së zjarrfikësve të këtij qyteti, Besnik Çota 53-vjeç, prej 7 vitesh vuan nga mosfunksionimi i veshkave.

Tashmë gjendja e tij është mjaft e rëndë dhe ka nevojë urgjente për transplant për të t’i shpëtuar jetën.

Legjendës librazhdase i nevojiten 75 mijë euro për të kryer transplantin e menjëhershëm. Në rrjet po bëhet thirrje për të dhënë sado pak kontribut gjithsecili nga ne.

Nr teli +355 69 524 3146 i Besnik Çotës.

Lexo me shume