Jepen çmimet, këto janë 5 shkollat më të mira në botë

5 institucione arsimore janë përzgjedhur si më të mirat në botë për këtë vit sipas akademisë “T4 Education” .

Shkolla Dunoon në Skoci që fitoi kategorinë bashkëpunimi me komunitetin; Shkolla Emilia Lascar në Kili, që mori çmimin e inovacionit; Shkolla e Mesme Bonuan Bukuig në Filipine, që u vlerësua me çmimin për mjedisin; ndërsa nisma Uakadogo në Ugandë triumfoi në kategorinë e tejkalimit të vështirësive pasi menaxhoi dy klasa me 450 nxënës; dhe në fund Shkolla e Mesme e Çikagos në SHBA.

Kuri Metropolitan u vlerësua me çmimin e mbështetjes së jetës së shëndetshme me gjithëpërfshirje mes komuniteteve./Express/

Lexo me shume