“Joe Biden në 2023 nuk do të jetë më në jetën tonë”, parashikuesja e fatit habit me deklaratën

Parashikuesja e fatit, Irini Kakacaj është shprehur se Presidenti i  Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden nuk do të jetë në pushtet.

Sipas saj, Presidenti është i sëmurë.

Kakacaj, e ftuar në Klan Tv tha se kështu e parashikon të ardhmen e tij.

Irini Kakacaj: Unë do të them diçka dhe mos e harroni kurrë. Joe Biden në 2023 nuk do të jetë më në jetën tonë, do ta shikoni dhe do ta kujtoni mirë këtë fjalë që ju thashë. Por edhe do të ikë tani këtë vit të 2023, sigurisht do të largohet nga vendi i politikës.

Pyetje: Një moment që mos të humbasë kjo gjëja. Ti mendon se tani ai do të largohet nga politika dhe vitin tjetër nuk do të jetë mes nesh?

Irini Kakacaj: Po. Dua ta kuptosh nuk do të jetë mes nesh se vërtet çfarë kam thënë ashtu ka dalë.

Pyetje: Nuk e vë në dyshim patjetër, por thjesht që ta kuptoj si fjalë.

Irini Kakacaj: Ai largohet nga jeta. Do më thuash tani, Irini si e the kështu? Ashtu e them, ashtu e shikoj, ashtu e parashikoj dhe ashtu është dhe në qoftë se ai largohet, largohet sepse është i sëmurë një dhe e dyta, nuk është në gjendje të sjellë në politikë ndihmën që duhet të japë në tërë botën./Abcnews.al./

 

Lexo me shume