Kaos në avion, pasagjerët tmerrohen nga gjarpri që doli poshtë sediljeve

Një situatë e pakëndshme ka ndodhur gjatë një fluturimi nga Florida për në New Jersey. Shkak u bë një gjarpër që kishte hyrë në avion dhe shkaktoi kaos mes pasagjerëve të frikësuar. Pasagjerët në klasën e biznesit filluan të bërtisnin dhe të ngrinin këmbët lart kur panë gjarprin poshtë sediljeve.

Është e paqartë se si gjarpri ka hyrë në avion por fatmirësisht askush nuk u lëndua. Një zëdhënës i kompanisë ajrore, i pyetur për incidentin, tha vetëm se anëtarët e ekuipazhit të cilët u alarmuan nga pasagjerët njoftuan autoritetet përkatëse për t’u kujdesur për situatën.

Situata pa dyshim u kujtoi disa pasagjerëve filmin thriller të vitit 2006 “Gjarpërinjtë në aeroplan”, një histori imagjinare rreth dhjetëra gjarpërinjve helmues të lëshuar nga kriminelët në një aeroplan me pasagjerë në një përpjekje për të vrarë një dëshmitar të gjyqit për vrasje.

Samuel L. Jackson duke luajtur në filmin e vitit 2006 Snakes On A Plane

Filmi ishte një histori imagjinar rreth dhjetëra gjarpërinjve helmues të lëshuar nga kriminelët në një aeroplan pasagjerësh në një përpjekje për të vrarë një dëshmitar të gjyqit të vrasjes.

Lexo me shume