Kate e William: Të prekur nga mbështetja dhe dashamirësia e publikut_663a7393779d7.webp

Kate e William: Të prekur nga mbështetja dhe dashamirësia e publikut

Princi dhe Princesha e Uellsit janë “shumë të prekur nga mesazhet dashamirëse” që kanë marrë pas diagnozës së kancerit të Katerinës, tha një zëdhënës i Pallatit Kensington, shkruan BBC.
Deklarata shtoi gjithashtu se ata ishin “mirënjohës” që publiku e kuptoi kërkesën e tyre për privatësi.
Catherine zbuloi në një video-mesazh të premten se kishte filluar trajtimin. Ajo nisi diagnozën pasi testet pas operacionit abdominal “zbuluan se kanceri ishte i pranishëm”.
Një zëdhënës i Pallatit Kensington tha: “Princi dhe Princesha janë të dy jashtëzakonisht të prekur nga mesazhet dashamirëse nga njerëzit në të gjithë Commonwealth dhe në mbarë botën.
“Ata janë jashtëzakonisht të prekur nga ngrohtësia dhe mbështetja e publikut dhe janë mirënjohës për mirëkuptimin tuaj të kërkesës së tyre për privatësi në këtë kohë”, thuhet në deklaratë.
Mediat sociale kanë qenë një vend kaq toksik për princeshën javët e fundit me thashetheme mbi gjendjen e saj.

Burimi