“Kemi ardhur me duar në xhepa, jo me skafandra”/ Tensione në protestën para bashkisë, qytetarët heqin gardhin metalik_663a104ed6d21.jpeg

“Kemi ardhur me duar në xhepa, jo me skafandra”/ Tensione në protestën para bashkisë, qytetarët heqin gardhin metalik

Anëtarët e Këshillit Bashkiak kanë tentuar të thyejnë kordonin e policisë dhe kanë kërkuar të bisedojnë me anëtarët e policisë mbi arsyen se përse nuk lejohen të futen në bashki.Disa qytetarët shihet se hedhin molotovë dhe përpiqen të shkulin gardhin metalik.Teliti: Kemi ardhur me duar në xhepa jo me skafandra, ejani të flasim.Ndërkohë qytetarët kanë arritur të largojnë gardhin metalik edhe pse ditën e sotme ai ishte i përforcuar.360grade.al

Burimi