Këngëtari i famshëm grek vjen në Sarandë, Orange Club premton një mbrëmje tjetër magjike (FOTO)

Orange Club në Sarandë vijon me mbrëmjet e muzikës greke. Të enjten më 28 dhjetor, ora 21:30, i ftuari i radhës është këngëtari i famshëm Nikos Makropulos. Ai është autor i disa hiteve të njohura si “Kopika sta dio” etj. Orange Club premton një tjetër mbrëmje të jashtëzakonshme buzë Jonit dhe nën atmosferën e festave të fundvitit. Për rezervime telefononi në numrin 0692045566

Burimi