Kërkoi zbutjen e dënimit, GJKKO rrëzon kërkesën e Ramazan Rrajas_66423237d0b98.jpeg

Kërkoi zbutjen e dënimit, GJKKO rrëzon kërkesën e Ramazan Rrajas

GJKKO ka rrëzuar kërkesën e Ramazan Rrajas për zbutje të masës së tij të sigurisë.

Në njoftimin për mediat, bëhet me dije se Rraja ka kërkuar zbutjen e masës në “Detyrimit për t u paraqitur në policinë gjyqësore” ose ajo e “Arrestit në shtëpi”, dhe jo “Arrest me burg”.
Por kjo kërkesë është rrëzuar nga Gjykata e Posaçme.

 
 

Top Channel

Burimi