Këto janë shenjat që tregojnë se ai është i dashuruar kokë e këmbë me ju

Nëse po pyesni veten nëse ai ju pëlqen, është e vështirë ta kuptosh, veçanërisht kur bëhet fjalë për një marrëdhënie të re, qoftë dashuri apo dashuri intensive. Burrat janë në thelb të ndryshëm nga ne gratë, kështu që mënyra se si ata na tregojnë simpatinë e tyre mund të jetë e pakuptueshme për ne. Djemtë kanë nevojë për pak kohë për t’u çlodhur në shoqërinë tonë dhe për të pranuar me zë të lartë se na pëlqejnë. Derisa të ndodhë ai moment magjik dhe nëse jeni të vetëdijshëm keni shenjat e mëposhtme:

SHENJA 1 – Ai ju prezanton me fqinjët e tij

E para dhe një nga shenjat e sigurta se ai është i dashuruar është se ju prezanton me familjen, miqtë, kolegët e punës dhe të gjithë ata që përbëjnë jetën e tij. Në këtë mënyrë, ai përpiqet t’u bëjë të ditur të tjerëve ose të shënojë atë që është e tija, në mënyrë që të mos futet në një situatë të pakëndshme ku duhet të luftojë për ju. Ose ai thjesht dëshiron t’i tregojë familjes së tij atë që ka zgjedhur dmth, ra ne dashuri

Mos refuzoni të takoni të dashurit tuaj. Nëse ai nuk ju pëlqen mjaftueshëm, ai ndoshta do t’ju fshihte në një vrimë miu. Prandaj mos refuzoni asnjë njohje sepse kështu do ta njihni nëpërmjet të tjerëve.

SHENJA 2 – Ai ju sheh vetëm ju

Ne e dimë që meshkujt janë tipa vizualë, ndaj kur kanë një person pranë tyre me të cilin janë të dashuruar, nuk vënë re askënd tjetër. Pavarësisht nëse keni grimuar bukur dhe visheni apo thjesht keni dalë rastësisht në një vend që ju pëlqen, burrat që ju kanë pëlqyer do t’ju vënë re lehtësisht. Ata janë vazhdimisht në gjendje t’i ngul sytë dhe nëse i kthen sytë pas, patjetër do ta kthejnë kokën nga ana tjetër, ndoshta që të mos mendojnë se i ke kapur. Ose ata do të shikojnë aq shumë saqë mund të mos ndiheni rehat me kaq shumë emocione. Nëse keni të bëni me këtë lloj mashkulli, dijeni që tashmë ia keni marrë mendjen.

SHENJA 3 – Sillet në mënyrë mbrojtëse

E keni vënë re se si kujdeset për ju? Ai largohet nga shoqëria e tij për t’ju çuar në shtëpinë e shokut tuaj, ai kujdeset që të jeni rehat, ngrohtë, nëse jeni të uritur apo të etur. Sakrifica është pika e fortë e burrave, kështu që ata do të bëjnë gjithçka për t’u ndjerë mbrojtës ndaj jush. Ai do të bëjë gjithçka vetëm për t’ju bërë të ndiheni të pafuqishëm pranë tij, dmth, ai do të jetë heroi juaj i ditës.

Nëse keni pranë jush një person kaq të kujdesshëm, dijeni se ai është ngrohur mirë për ju.

SHENJA 4 – E gjithë vëmendja e tij është e përqendruar tek ju

Nëse një mashkull ju pyet vazhdimisht dhe ju bën pyetje për të mësuar më shumë për ju, ju dëgjon dhe ndjek çdo fjalë tuajën, merr parasysh se çfarë ju pëlqen dhe çfarë jo, çfarë keni frikë dhe çfarë ju pëlqen, kjo tregon se ai kujdeset.

Ai do të bëjë gjithçka vetëm për t’ju njohur, për t’ju njohur, për t’ju kuptuar. Ai do t’u kërkojë miqve të mësojnë më shumë për ju.

SHENJA 5 – Lidhja është pika e tij e fortë

Nëse një mashkull është i dashuruar me ju, ai do të bëjë gjithçka për të mos ju lënduar në asnjë mënyrë. Ai do t’ju respektojë, do të kujdeset për ju dhe do të jetë besnik ndaj jush. Kur ai flet për të ardhmen e tij, në të cilën ju përfshin, sigurohuni që tashmë ia keni fituar zemrën dhe se ai është ngrohur seriozisht./abcnews.al

Lexo me shume