Kievi: Rusët mund të hedhin në erë Zaporizhzhian

Shefi i shtabit të forcave të armatosura të Ukrainës nuk përjashton mundësinë që rusët mund të përdorin shpërthime në termocentralin bërthamor të Zaporozhzhia “për ta çaktivizuar atë përgjithmonë dhe për të shkaktuar një fatkeqësi duke fajësuar Ukrainën”.

Këtë e raporton Ukrainska Pravda. Sipas gjeneralit të brigadës, Alexei Gromov, duke marrë parasysh akuzat ruse për rrezikun e një “bombë të pistë”, është e mundur që “pushtuesit mund të organizojnë shpërthime në termocentralin bërthamor të Zaporizhzhia dhe të shkaktojnë një tjetër krim kundër njerëzimit”./Abcnews.al/

Lexo me shume