Kryemadhi, voton Metën për president të partisë_663a50aca2bd4.jpeg

Kryemadhi, voton Metën për president të partisë

Deputetja Monika Kryemadhi pas votimin ka bërë publike votën e saj për president të Partisë së Lirisë, ku duket se ka zgjedhur me X emrin e Ilir Metës.
Kryemadhi i ka qëndruar besnike bashkëshortit të saj, pavarësisht tensioneve dhe përplasjeve që kanë pasur ditët e fundit.
Ndërkohë theksojmë se procesi i votimit vijon akoma, teksa të ftuar po mbajnë fjalimet e tyre.

Burimi