Kryeministri shkruan se po kthehet nga Gjirokastra plot energji

Edi Rama shkruan sonte vonë (e mërkurë) se “Nuk mbaj më mend sa takime bëmë sot në Gjirokastër, por po kthehem krejt i çlodhur falë bukurisë së një dite plot energji pozitive, falë punëve mashallah të njerëzve me turizmin, bujqësinë, artizanatin, falë punëve po ashtu mashallah të Flamurit e skuadrës së bashkisë së tij, falë komunikimeve me gjirokastritë të të gjitha moshave e shtresave, falë aq shumë simpatizantëve që na u bashkuan në takimin e madh të pasdites falë qytetarisë gjirokastrite të mbledhur në mbrëmjen frymëzuese me Krenaritë e Komunitetit falë padyshim edhe magjisë së qytetit të gurtë dhe padiskutim grupit drejtues të gjirosocialistëve
FALEMINDERIT”- përfundon Rama.

Lexo me shume