Kryesia miraton kalendarin e primareve, ja kur do caktohen kandidatët e Berishës

Kryesia e Partisë Demokratike ka miratuar kalendarin e primareve këtë mbrëmje. Kandidatet zyrtarë të Berishës do të dalin 5 muaj para zgjedhjeve lokale.

Në 18 deri 6 nëntor, do të ketë negociata me aleatët dhe evidentim kandidaturash për primaret.
Në 6- 13 nëntor, Këshilli Kombëtar filtron kandidaturat dhe dalin emrat zyrtare.

Në 13 nëntor deri datë 27, fushata e primareve dhe në 4 dhjetor zhvillohen primaret në gjithë vendin.

Top ChannelLexo me shume