Kryetari i Pejës i befason serbët në Patrikanën e Pejës

Gazmend Muhaxheri, kryetar i Pejës i ka befasuar bashkë-qytetarët e tij duke marrë pjesë  në kurorëzimin e Patriarkut të Kishës Ortodokse serbe në Patriarkanën e Pejës.

Për këtë pjesëmarrje të papritshme të Muhaxherit, kanë shkruar edhe mediat serbe.

Muhaxheri ka pasur ftesë për të marrë pjesë në këtë ngjarje, poqë pak ishin pritjet që ai të shkonte.

E siç raportohet Muhaxheri mori duartrokitjet e peshkopëve dhe besimtarëve ortodoksë.

Lexo me shume