Kuiz/ Gjeni miun në foto, keni kohë vetëm pak sekonda

A mendoni se vëzhgimi është pika juaj e fortë dhe asgjë nuk ju shpëton vëmendjes?

Imazhet e mëposhtme do të testojnë aftësitë tuaja vëzhguese dhe patjetër do t’ju bëjnë të vini në dyshim mprehtësinë tuaj vizuale!

Në testet e mëposhtme mund të kontrolloni nëse jeni vërtet vëzhgues apo mendoni kështu…

  1. Një mi mes kërpudhave

Një mi fshihet mes këtyre kërpudhave shumëngjyrëshe.

E gjeni dot?

Shikoni pak më afër… Pak më shumë…

Përshëndetje, këtu është miu i fshehur:

/abcnews.al

 

Lexo me shume