Kukës, dy presidentë në fushën e futbollit!

“Çdo ditë dëshmojmë se çfarë themi e bëjmë realitet.
Me presidentin e FSHF-së, Armand Duka në ceremoninë e inaugurimit të fushës së parë stërvitore.
usha e parë stërvitoreështë gati për t’i shërbyer ekipit të FK-Kukësit,dhe ekipeve të tjera të moshave të ndryshme.
Bashkia Kukës në bashkëpunim dhe me FSHF do ndërtojnë dhe 3 fusha të tjera duke i hapur rrugë dhe ndërtimit të akademisë së Futboll Klub Kukësi.
Jam shumë i lumtur për terrenin e ri sportiv, një vlerë e shtuar tashmë për qytetin tonë”- shkruan Safet Gjici, kryebashkiak i Kukësit si dhe Presidenti nderi i ekipit të futbollit kuksian.

 

Lexo me shume