Kursi i këmbimit valutor për këtë të martë_664350c5147e1.jpeg

Kursi i këmbimit valutor për këtë të martë

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar euro do të blihet me 100.1 lekë dhe do të shitet me 100.8 lekë, ndërsa një dollar do blihet me 92.8 lekë dhe do shitet me 93.7 lekë.
Franga zvicerane do blihet me 101.7 lekë dhe do shitet me 102.7 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 116 lekë dhe do shitet me 117 lekë.

Burimi