Me shumë mundësi askush prej nesh nuk ka as më të voglën ide kur fqinji i një kati të mësipërm mund të ketë ndërruar tubat e tualetit, por jemi të sigurtë që shumë prej nesh e vuajnë këtë...
Rreth një të tretën e jetës e shpenzojmë duke fjetur ose duke u përpjekur të flemë. Dhe, studimet e fundit tregojnë se ka një lidhje mes pozitës në të cilën flenë nëna dhe mirëqenies së...
Mezi po prisni që familja juaj të shtohet me një bebe? Atëherë sigurohuni të lexoni këtë artikull Më poshtë do të lexoni për disa ushqime të cilave duhet të qëndroni larg nëse së fundi...
Të shohësh në ëndërr veten shtatzënë, është një ndër ëndrrat më të zakonshme për femrat Ndonjëherë të duket aq reale, sa në mëngjes kur zgjohesh prek barkun për t’u siguruar nëse...
Një studim tregon se fjetja për 8 orë rregullisht nuk është luks, por pjesë esenciale e një rutine të shëndetshme. Mungesa e gjumit mundet që seriozisht të ndikojë në shëndetin mendor, emocional...
Tipi 2 i diabetit dhe mbipesha janë të lidhura ngushtë me njëra-tjetrën. Personat që janë mbipeshë apo obezë kanë rrezik më të madh ta zhvillojnë tipin 2 të diabetit, i cili është sëmundje...
Hudhra ka përfitime të panumërta terapeutike. Në fakt, hudhra është një nga bimët medicinale të vërtetuara shkencërisht për dobinë në shëndet, falë edhe përmbajtjes së lartë të squfurit. Ajo,...
Metodat e zbardhjes së dhëmbëve janë një nga temat më të hulumtuara shpesh … Ngjyra natyrale e dhëmbëve, konsumimi i tepërt i çajit dhe kafesë për arsye të tilla si dhëmbët e verdhë...
Vitamina D është një nga kategoritë më të rëndësishme të vitaminave. I njohur gjerësisht si vitamina e dritës së diellit, ky grup kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve. Organet...
Desireshtë dëshira e zakonshme e atyre që përjetojnë probleme me peshën për të humbur peshë shpejt dhe për të arritur fizikun e ëndrrave të tyre. Kjo kurë, e cila përbëhet nga vetëm dy...