Lewandowski: Jam në vendin e duhur në kohën e duhur

Robert Lewandowski nuk e fshehu lumturinë e tij që nënshkroi verën e kaluar për Barçën: Jam shumë i lumtur që jam në një klub të jashtëzakonshëm dhe me një ekip të jashtëzakonshëm. Njerëzit besojnë tek unë dhe përjetoj emocione të bukura. Jam i sigurt që jam në vendin e duhur në kohën e duhur.

Një tjetër temë me të cilën trajtoi Lewandowski është shëndeti mendor: Emocionet negative mund t’ju ndalojnë në gjurmët tuaja. Unë duhet të bëj punë të vërtetë mendore në mënyrë që, pavarësisht se çfarë ndodh, unë jam në gjendje të bëj atë që duhet të bëj. Nuk jam edhe makineri e as kafshe por nje qenie njerezore me gjithe kompleksitetin, kam dite te keqija dhe problemet e mia dhe priremi ta harrojme”. /G.D abcnews.al/

Lexo me shume