Liqeni i Paskuqanit po frekuentohet gjithnjë e më shumë nga të gjitha moshat (VIDEO)_663a08394314a.jpeg

Liqeni i Paskuqanit po frekuentohet gjithnjë e më shumë nga të gjitha moshat (VIDEO)

“Dhe nga parku i liqenit të Paskuqanit, i cili po frekuentohet nga gjithnjë e më shumë qytetarë të të gjitha moshave, falë projektit e këmbënguljes së kryebashkiakut Rakip Suli, si edhe mbështetjes së qeverisë për rilindjen e gjithanshme të Kamzës, ju uroj një ditë të mbarë“, shkruan Kryeministri Edi Rama në një postim në rrjetet sociale, ku ka ndarë edhe pamjet nga ky park.

Burimi