Loja e fatit tim – Episodi 84

Pas gjithë vuajtjeve të hequra, Xhemal dhe Asije kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Në një festë ku të gjithë festojnë mbi dashurinë, një tragjedi pritet të ndodhë.

A do ta shkatërrojë dot Helin lumturinë e Asijes dhe Xhemalit?

Lexo me shume