“Masturbohu,duket që ke nevojë!”/Degradon sërish debati mes Julit dhe Eglës

Degradon sërish debati mes Egla Cenos dhe Jul Dedës në ‘BBV’.Egla është shprehur se Juli e ka ofenduar, si edhe i ka thënë të masturbohet. Edhe Juli u shpreh se Egla e ka ofenduar atë duke e quajtur “këllëf”, megjithëse sipas aktores fjala nuk ishte me kuptim të keq por nënkuptonte këllëfin e jastëkut.Pjesë nga debati:Egla Ceno: Ke dridhur zinxhirin për 3 muaj. Ti je ai sa të ikën të tjerët më ke thënë shurrufull, masturbohu, jazëk të qoftë, më the s’do bësh hajër.Jul Deda: Po ti mua çfarë më ke thënë?Egla Ceno: Çfarë të kam thënë, ma thuaj.Jul Deda: Të gjitha të zezat. KëllëfEgla Ceno: Po ta kam thënë se çfarë është këllëfi, është situatëJul Deda: Jo moj vajzë, për çfarë e përdorim këllëfin a e din ti?Egla Ceno: Unë mbaj përgjegjësi për atë që themJul Deda:Aaaa! Ok edhe un të them masturbohu në truEgla Ceno: Unë të them masturbohu se duket që ke nevojëJul Deda: Kokë cigare moj gare. Ik moj kokë ci gare. Hajde ta bëjmë lojën kështuEgla Ceno: Mbaj përgjegjësi për çfarë them dhe jo për çfarë mendon tiJul Deda: Nuk mund të bësh këtu sikur ti je njeriu që i kanë rënë në qafë. Ti i ke degjeneruar me rradhë more njeriEgla Ceno: Unë mbaj përgjegjësi për çfarë themJul Deda:Ti i ke denigruar, i ke sharë më rradhë, t ii ke denigruar me rradhë, i ke përçmuar njerëzitEgla Ceno: Ti Juli nuk ke gojë të flasësh se je qesharak. Pasi më cenove në moral doje të më cenoje si grua e pisët.Jul Deda: Ti s’do të bësh muhabet se unë e kam gjetur të vërtetën, ti rri gjithë ditën duke u viktimizuar dhe u thua njerëzve “unë skam bërë asgjë, kam reaguar se më kanë bërë mua.Egla Ceno: As s’më han… As s’më han veshi.Jul Deda: Ti i ke stisur situatatEgla Ceno: Ti je mashtrues360grade.al

Burimi