Mbyllet protesta përpara Bashkisë Tiranë, ja kur do të mbahet tubimi i radhës_66434c2dd1a55.jpeg

Mbyllet protesta përpara Bashkisë Tiranë, ja kur do të mbahet tubimi i radhës

Është mbyllur edhe protesta e shtatë e protestuesve të opozitës të mbajtur përpara Bashkisë së Tiranës.
Tubimi i radhës do të mbahet të martën tjetër në orën 11:00.
Protestuesit hoqën gardhin metalik, por se ata nuk arritën të depërtonin në ambientet e brendshme të Bashkisë së Tiranës.
Pasi largohen protestuesit, në vendngjarje arrijnë edhe hetuesit, për të hetuar atë që ka ndodhur. Shumë agjentë kanë këqyrur dhe filmuar të gjithë protestën.

Burimi