Mbyllet protesta përpara Bashkisë, zbulohet demonstrata e radhës

Është mbyllur edhe protesta e shtatë e protestuesve të opozitës të mbajtur përpara Bashkisë së Tiranës.
Gazetari Osman Stafa raportoi për News 24 se demonstrata e radhës do të mbahet të martën tjetër në orën 11:00.
Protestuesit hoqën gardhin metalik, por se ata nuk arritën të depërtonin në ambientet e brendshme të Bashkisë së Tiranës.
Pasi largohen protestuesit, në vendngjarje arrijnë edhe hetuesit, për të hetuar atë që ka ndodhur. Shumë agjentë kanë kqyryr dhe filmuar të gjithë protestën.

Burimi