Mbytja e Alma Arazit dhe tre fëmijëve, aktorja Andrea: Ne sot vdesim për një…_6643d7bfa7af9.jpeg

Mbytja e Alma Arazit dhe tre fëmijëve, aktorja Andrea: Ne sot vdesim për një…

Vdekja tragjike e Alma Arazit dhe tre fëmijëve të saj në lumin Buna nuk është zbardhur ende plotësisht. Duke folur për këtë çështje, aktorja e njohur Ema Andrea tha në “Open” në News 24, u shpreh se pista kryesore është ajo e vetëvrasjes.
“Shoqëria jonë nuk është gati por duhet të mësohet se çdo të thotë të kapërcesh të drejtën. Ne sot vdesim për një parkim, bërtasim për një arsye banale sepse i marrim të drejtat tona absolute deri kur i kapërcejmë.

Burimi