“Më ke përndjekur”, Heidi debaton me Meritonin: Nuk dua të të flas…_66439170759ec.webp

“Më ke përndjekur”, Heidi debaton me Meritonin: Nuk dua të të flas…

Debatet mes Meritonit dhe Heidi nuk ndalojnë. Kjo e fundit akuzon banorin për përndjekje.
Heidi i kërkoi Meritonit ta lërë rehat, ndërsa moderatori kundërshtoi ashpër. Në debati ndërhyri edhe Françeska, me kritika për sjelljen e Heidit.
Françeska: Ti nuk do t’i flasësh më?! Po ti ke bërë deklaratë në mes të Prime që do merresh me atë. Çfarë po i bën djalit, po e bën me hije moj
Meriton: Pse më akuzon për përndjekje?
Heidi: Ishte koha kur i kisha bërë bllok, dhe kur m’u bë pyetja, në nerva e sipër thashë do merresh të sqaroj 2-3 gjëra
Meriton: Ti e le gjithmonë situatën në limite, ikën pastaj dhe më vonë më akuzon për përndjekje
Heidi: Të thashë, nuk dua të flas më. Shkova atje dhe më kë ndjekur Meriton, do më lësh rehat se është absurde. S’e kupton që nuk dua të flas me ty
Françeska: Po ti bëre deklaratë për të folur me Meritonin
Heidi: Qetësohu
Françeska: Heidi, po sillesh si kalama
Heidi: Çfarë nuk kupton që nuk dua të flas me ty. Çfarë nuk kupton? M’u shqit
Meriton: Ti më akuzon për përndjekje mu?!
Heidi: Është e vërtetë
Françeska: What?! Heidi, çfarë po thua?

Burimi