“Më lërë rehat, s’dua të flas me ty”- Debate mes Meriton Mjekiqit dhe Heidi Bacit! Moderatori: Më akuzon për përndjekje

Dy banorë të Big Brother VIP, Meriton Mjekiqi dhe Heidi Baci kanë debatuar me njëri tjetrin, pasi kjo e fundit e akuzon për përndjekje.Heidi i kërkoi Meritonit ta lërë rehat, ndërsa moderatori kundërshtoi ashpër. Në debati ndërhyri edhe Françeska, e cila e kritikon për sjelljen e Heidit.“Të thashë, nuk dua të flas më. Shkova atje dhe më kë ndjekur Meriton, do më lësh rehat se është absurde. S’e kupton që nuk dua të flas me ty”, shprehet Heidi.Pjesë nga debati:Françeska: Ti nuk do t’i flasësh më?! Po ti ke bërë deklaratë në mes të Prime që do merresh me atë. Çfarë po i bën djalit, po e bën me hije mojMeriton: Pse më akuzon për përndjekje?Heidi: Ishte koha kur i kisha bërë bllok, dhe kur m’u bë pyetja, në nerva e sipër thashë do merresh të sqaroj 2-3 gjëraMeriton: Ti e le gjithmonë situatën në limite, ikën pastaj dhe më vonë më akuzon për përndjekjeHeidi: Të thashë, nuk dua të flas më. Shkova atje dhe më kë ndjekur Meriton, do më lësh rehat se është absurde. S’e kupton që nuk dua të flas me tyFrançeska: Po ti bëre deklaratë për të folur me MeritoninHeidi: QetësohuFrançeska: Heidi, po sillesh si kalamaHeidi: Çfarë nuk kupton që nuk dua të flas me ty. Çfarë nuk kupton? M’u shqitMeriton: Ti më akuzon për përndjekje mu?!Heidi: Është e vërtetëFrançeska: What?! Heidi, çfarë po thua?360grade.al

Burimi