“Mendova se shokët më nisën sms dhe më bën lojë”, burri fiton lotarinë prej 100,000 dollarësh

Një burrë nga Michigan u shpreh se ishte i bindur se miqtë e tij po bënin shaka me të kur mori një email që thoshte se kishte fituar një çmim prej 100,000 dollarësh.

59-vjeçari u tha zyrtarëve të Lotarisë së Miçiganit se kishte marrë një email që thoshte se kishte fituar 100,000 dollarë në një short të shansit të dytë të lotarisë, por ai ishte dyshues sepse nuk mbante mend të kishte hyrë në ndonjë short të tillë.

“Kam marrë një email që thoshte se kam fituar 100,000 dollarë në një lojë të shansit të dytë të lotarisë”, tha lojtari. “Mendova se ishte nga disa shokë të kolegjit që po më bënin mashtrim. Edhe pasi fola me dikë në llotari, isha skeptik për gjithçka. Tani, duke u ulur këtu duke mbajtur një çek, e besoj që është e vërtetë!”

Më tej, burri shtoi: “Kam ëndërruar se si do të ndodhte, por kurrë nuk e imagjinoja se do të bëhej realitet.”/abcnews.al

Lexo me shume