Meta-Berisha firmosin marrëveshjen e bashkëpunimit për zgjedhjet lokale 2023

Partia demokratike dhe Partia e Lirisë kanë firmosur marrëveshjen e bashkëpunimit për zgjedhjet lokale të 14 majit 2023.

Kanë qenë krerët respektivë të dy forcave politike, Sali Berisha i PD dhe Ilir meta i PL, të cilët kanë firmosur marrëveshjet e bashkëpunimit, ku dy forcat politike do të dalin me kandidatë të përbashkët në zgjedhjet lokale.

Lexo me shume