Monika Lubonja refuzon të komentojë Eglën: Kam frikë se mos është në dyshen e fundit_6643efcc9c33d.jpeg

Monika Lubonja refuzon të komentojë Eglën: Kam frikë se mos është në dyshen e fundit

Finalja e ”Big Brother Albania Vip 3” është shumë afër, dhe lufta mes banorëve të mbetur sa vjen e bëhet edhe më e fortë.
E ftuar sot në “Big Brother Radio”, aktorja Monika Lubonja komentoi situatat dhe banorët. Por e pyetur për Eglën ajo tha se nuk ka dëshirë ta komentojë, për shkak të sjelljeve të saj brenda, sidomos ndaj vajzave.
“Nuk kam dëshirë të flas për Eglën. Unë e vuaj shumë momentin që gratë më sulmojnë dhe nuk do ta përkrah kurrë një grua sulmuese ndaj një tjetre. E shoh në treshe, kam frikë mos është edhe në dyshen finale”,-u shpreh Monika.

Burimi